Vi kommer till dig!

Inom Västra Götaland erbjuder vi exklusiva smyckespartyn med visning av våra unika, handgjorda smycken. Samla vänner, familj, kollegor och grannar till ett roligt event hemma hos dig! Under kvällen kan ni i lugn och ro prova ut det smycke som passar just dig och dina vänner.

Var värdinna – tjäna pengar!

Det är lätt att vara värdinna för en visning av IMK-Design´s smycken. Det enda som behövs är en plats där ljuset gör smyckena rättvisa och 1-2 bord att ställa upp produkterna på. Som värdinna får du ta del av vår bonusstege som baseras på försäljningen under kvällen. För att få veta mer om hur bonusen är uppbyggd, kontakta oss på http://www.imk-design.com/contact_us.php så skickar vi information till dig.

Bra att veta:

  • Smyckespartyt är kostnadsfritt inom Västra Götaland. Vi kommer cirka 30 minuter före visningen för att ställa i ordning våra produkter.
  • Den som arrangerar partyt står för eventuell förtäring/fika.
  • Visningar kan ske alla dagar enligt överenskommelse och tidsåtgången beror på antalet deltagare.
  • Betalning sker kontant, kontokort eller Swish och du får smycket med dig direkt.
  • Om du vill göra ändringar eller behöver andra mått när du hittat ditt smycke finns två alternativ. Du kan välja mellan att betala direkt och få smycket skickat till dig när ändringarna är gjorda, eller förskottsinbetalning till bankgiro och leverans när pengarna finns hos banken. Oavsett vilket alternativ du väljer skickas smycket med post och du betalar ingen frakt.