Jag har så länge jag kan minnas målat och älskat färger, vilket har resulterat i att jag har fått några av mina bilder publicerade i boken ”I min spegelbild” som är utgiven av Hegas AB. Så steget har egentligen aldrig varit långt till att börja med hantverk av smycken, för jag har alltid haft den konstnärliga ådran i mig. Att få kombinera olika färger, nyanser och material till något underbart gör mig lycklig. Så när du handlar av mig får du något som är unikt med mycket kärlek.

imk_1
Jag på Hantverk & Design i Nordstan Göteborg under sommaren 2016.
imk_2
Här är också på Hantverk & Design i Nordstan under julmarknaden i november 2017. Vilket är en av dom få marknaderna som man kan hitta mig på.
imk_4
Jag passar alltid på att jobba samtidigt som jag sitter i Nordstan, här är under julen 2015